Bracli Classic pärlstring

Bracli® slungades in i berömmelse med sina ikoniska och i världspatenterade Bracli Pärlstring. De hade redan en kommersiell framgång i Spanien ända sedan starten i Asturien 1999, men framgången hade bara börjat när de presenterades i Playboy och episod 69 av Sex and The City,  i USA den 4 augusti 2002. Detta gjorde att Bracli Pärlstring blev ett måste-ha objekt hos alla de som har intresse i sexiga underkläder.

Luis Alvarez designade Bracli Pearl Thong medan han arbetade för en av de lokala bankerna i Asturien och därefter slutade för att öppna Bracli, och marknadsföra sin unika design till kvinnorna i världen. Om du undrar vad Bracli innebär? det är en lek med ord som är både söt och sexig: ’Braga’ betyder trosor på spanska och ’cli’ är en förkortning för klitoris.

Det finns ingen annan typ av sexiga underkläder som Bracli.

Bracli Pärlstring är inte bara en typ av underkläder, det är en skapelse, speciellt utformad för att öka sensualitet, elegans och skönhet hos kvinnor.

Här nedan visas Bracli Classic pärlstring

Bracli Classic pärlstringBracli Classic

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.