Efter många förfrågningar angående min åsikt om bracli pärltrosor, beslutade jag att göra en riktig test av bracli pärltrosor. Jag måste säga att alla delar av dessa trosor är av absolut högsta kvalité allt från det att man håller i den underbara förpackningen tills man öppnar och möts av dessa underbara trosor vackert inlindade i silkepapper.

Den eleganta spetsen som är vacker mjuk och oerhört elastisk ger en känsla av lyx direkt, när man sedan plockar upp trosorna ur förpackningen och de väl sammanfogade pärlorna ”rinner” mellan fingrarna blir man direkt spänd på hur dessa känns att använda!

Bara att titta på dessa trosor gör att det pirrar extra mycket i de erogena zonerna och tankarna svindlar iväg och jag kan med gott samvete att även min partner började att dagdrömma om vad som komma skall.

Test bracli pärstring

Kvalitén på dessa trosor är av allra bästa klass i alla hänseenden.

När man väl närmar sig att pröva trosorna blir man allt mer upphetsad och längtar så då går det fort att svida om och döm om min förvåning hur skön känsla det var när pärlorna gled på plats och för varje steg så njuter man.

Andra typer av stringtrosor av minimalt snitt tillverkade helt av nylon är absolut inte sköna när de skär in i springan men pärlorna från Bracli får av mig ett högt betyg.

När man kommer till hållbarhet så finns det inget att klaga på då jag har använt mina trosor vid flera tillfällen kan jag inte se att de blivit slitna eller tappat form och spänst.

Dessa trosor från Bracli med pärlor i stringen som går mellan benen är inte speciellt billiga då de är dyrare än många andra trosor men om du frågar mig så är de väl värda sitt pris, det gamla ordspråket ”Du får vad du betalar för” stämmer mycket väl i detta fallet.

Detta är verkligen trosor med känsla!

Betyg:

  • Förpackning 4/5
  • Kvalité 5/5
  • Känsla 4/5
  • Pris 4/5

Totalbetyg 17/20

//Johanna