Bracli & G

bracli-g-collection

Nu har Bracli utvecklat sina underbara trosor till en ny nivå med den nya modellen Bracli & G

Se gärna videon nedan för att få information om hur du kan använda dessa pärltrosor.

Bracli & G är givetvis tillverkade av absolut finaste spets samt pärlor av högsta kvalité.bracli-g-back bracli-g-front

Bracli & G trosorna kommer att säljas på KORSETTEN.se från Vecka 43 (2014)

Trosor som verkligen känns

Your-Night-black


Stringtrosor har funnits ända sedan 1930-40 talet, men det var först i början på 1990 talet som de blev kända för allmänheten och fick sitt genombrott. Under föregående decennium kunde man se att försäljningen av stringtrosor minskade något, till fördel för några av de andra modeller som kommit ut på marknaden. Dock har stringtrosor ännu en viktig position på marknaden för underkläder av olika sorter. För den som vill köpa stringtrosor som inte bara är snygga utan som också känns bra att ha på sig, finns speciella stringtrosor från Bracli. Dessa underkläder har unik design och är framtagna för att ge kvinnan som bär dem, en skön upplevelse hela dagen. Ytterligare information om underkläder från Bracli finns på denna sida.

 

Bracli pärlstring

Bracli – Någonting utöver det vanliga


Sedan 1999 har den med intresse för sexiga underkläder kunnat köpa trosor från Bracli. Premiären var i Spanien och resulterade i viss uppmärksamhet. Dock skulle det ta ytterligare flera år innan Bracli fick sitt genombrott. Det var i och med Playboy-numret var en modell använde sig av ett par Bracli-trosor som allmänheten fick upp ögonen för denna möjlighet, och när sex and the city nämnde Bracli var försäljningen succé! I dagsläget kan man hitta Bracli i flera av de välsorterade butiker som finns på internet och i städerna. Framgången har varit stor för Bracli och de som provat dessa underkläder kanske förstår varför.

Namnet dessa underkläder har, kommer från en sammansättning av två Spanska ord. Braga och klitoris. Kort och gott underkläder och klitoris. Namnet säger en hel del om de underkläder som går under företagsnamnet Bracli, och det rör sig om trosor som stimulerar! Oavsett om du använder stringtrosor sedan tidigare eller om du föredrar vanliga underkläder, är Bracli någonting som kan bli en av favoriterna. Dessa stringtrosor har en bred tygkant om höfterna. Denna är framtagen i mjuk spets som utstrålar sensualitet och elegans. Till denna glamourösa detalj kommer ett pärlband som utgör grenen på underkläderna. Pärlorna rör sig när du gör det, och får varje rörelse att bli en njutning från stimulansen pärlorna ger. De som av tillverkaren tillfrågats i butiker för olika underkläder, har verifierat att försäljningen av Bracli är stor. Kunder kommer in med ett leende på läpparna och vill ha Bracli. Ingenting annat än det!

När man tog fram en ny kollektion till Bracli, valde man att inte bara fokusera på trosor utan även på andra typer av underkläder. Detta innebar att man tog fram en body som, även den, har det pärlband som kunderna uppskattat. För Bracli är det viktigt att de underkläder man tillverkar inte bara känns sköna. De behöver också ge någonting till den kvinna som bär kläderna, i fråga om glamour och elegans! En utgångspunkt som handlar om estetik och kvalitet har bidragit till att man kan vara säker på att få någonting mer än bara ett par trosor när man handlar Bracli. Det är en hel upplevelse som sitter kvar under lång tid och som man alltid blir påmind om.

Stringtrosornas bakgrund

Under de första åren när stringtrosor var någonting helt nytt, såg de ut som ett par vanliga trosor med den skillnad att bakstycket smalnade av och övergick i ett band som höll samman fram- och bakstycke. Detta är vad som idag kallas G-string. – Ett namn som talar om vilken typ av stringtrosor det är fråga om. Med tiden utvecklades allt fler variationer för stringtrosor, och i dagsläget kan man välja bland såväl G-string och C-string, som T-string eller V-string. Du kommer här att kunna läsa mer om de olika modellerna för att få reda på vilken modell som är bäst för dig!

G-string


Detta är en klassiker inom string-underkläder. För den som inte är insatt i vilka modeller och variationer det finns gällande String-trosor, är dessa förmodligen just den bild man associerar till när man hör ordet. Ett framstycke och ett minimalt bakstycke som knyts samman av ett smalt band vilket hamnar mellan skinkorna. Dessa underkläder framhäver rumpans form och är snygga på de allra flesta.

 

C-string


Dessa stringtrosor är en typ av underkläder som bygger på att visa så mycket som möjligt utan att behöva dras med synliga band ovanför linningen på de byxorna, eller den kjolen, man använder. En C-string har inte någonting som sitter runt höfterna, utan bygger på en hårdare design var stringen kläms fast mellan benen. Dessa underkläder har samma form som bokstaven C, vilket bidragit till att de fått just C-string som namn.

 

T-string


En T-string bygger på samma idé som både vanliga stringtrosor och C-string. Enkelt uttryckt är det en G-string men helt utan bakstycke. Istället är det ett framstycke av tyg, samt tunna band som binds samman var höftbanden och grenen möts. Dessa sitter mycket bra på bäraren och visar så gott som allting som finns att se. I vilket fall om man ser dessa bakifrån.

 

V-string


En V-string är nog så nära en G-string man kan komma. Den ser ut på samma sätt, men har inte något tygstycke baktill. Dock finns formen av ett bakstycke men endast till dess konturer. För den som vill ha en stor garderob med ett stort antal underkläder, är dessa roliga och snygga trosor att variera sig med när man tröttnar på sina vanliga stringtrosor.

Underkläder – En intim överraskning


Hur valet av underkläder ser ut, är upp till varje kvinna som handlar kläderna. Dock kan man överraska sin partner med sexiga och vackra underkläder från Bracli. Underkläder som dessa är en succé för de allra flesta som någonsin provar ett par underkläder från Bracli, oavsett om man har valt string-trosor eller föredrar en body med string.

För att stringtrosor från Bracli skall göra vad de skall, är det viktigt att man handlar trosor av rätt storlek. Om du skall ge bort ett par Bracli-trosor bör du kontrollera vilken storlek din partner har för att köpet skall ge den effekt du eftersträvar. Detta gäller oavsett vilka underkläder du väljer att handla, men kanske i synnerhet när du handlar underkläder som inte bara är vad de ser ut att vara utan någonting som faktiskt också ger njutning under hela dagarna!

Här kan du köpa stringtrosor

  • H&M har ett bra utbud av vanliga stringtrosor
  • KORSETTEN har Sveriges mest kompletta sortiment av sexiga kläder på lager.